Nieuwbouw

Op deze pagina vindt u meer informatie over onze nieuwbouwprojecten.

Park Villemaire, Zonnemaire (btw voordeel bij verhuur)

Verscholen in het groen aan de rand van het gezellige dorp Zonnemaire ligt het kleine vakantiepark Villemaire met een landelijke uitstraling. Het park heeft 15 vrijstaande recreatiewoningen. De omgeving van Zonnemaire is rustig en leent zich uitstekend voor mooie fiets,- of wandeltochten door de polderlandschappen over oude kronkeldijkjes of juist meer richting het heerlijke water van de Grevelingen en de Oosterschelde. De Noordzee stranden zijn binnen enkele minuten met de auto bereikbaar.

Park Villemaire is een kleinschalig vakantiepark en een oase van rust en ruimte. Vanwege het autoluwe karakter is het zeer geschikt voor kleine kinderen en senioren. Natuurlijk kunnen ook de actieve mensen op dit park uit de voeten. Op zeer geringe afstand ligt de Grevelingen met de mooiste duikspots van Nederland, voor wandelaars en fietsers liggen er veel uitstapjes op zich te wachten. Naar een echte kaasboerderij of naar één van de grootste wijnboerderijen van Nederland in Dreischor. In de directe omgeving ziet u veel water met zeilboten en op het moment dat Park Villemaire verlaat voor een dagje uit, treft u mooie vergezichten wat een verblijf op dit park zeer aangenaam maakt

Recreatiewoning te koop in Zonnemaire – Zuidweg 18-15 (Zeeland - Schouwen Duiveland)

Zuidweg 18-15 - Recreatiewoning te koop in Zonnemaire
Recreatiewoning te koop: Park Villemaire Zuidweg 18-15 Zonnemaire Relax Recreatiemakelaar.
  Recreatiewoning te koop: Park Villemaire Zuidweg 18-15 Zonnemaire Relax Recreatiemakelaar.  Recreatiewoning te koop: Park Villemaire Zuidweg 18-15 Zonnemaire Relax Recreatiemakelaar.

Voor meer informatie over deze recreatiewoning klik hier of op een foto.  


Recreatiewoning te koop in Zonnemaire – Zuidweg 18-16 (Zeeland - Schouwen Duiveland)

- Zuidweg 18-16 - Recreatiewoning te koop in Zonnemaire
Park Villemaire Zuidweg 18-16 Zonnemaire Relax Recreatiemakelaar.  Recreatiewoning te koop: Park Villemaire Zuidweg 18-16 Zonnemaire Relax Recreatiemakelaar.  Recreatiewoning te koop: Park Villemaire Zuidweg 18-16 Zonnemaire Relax Recreatiemakelaar.

Voor meer informatie over deze recreatiewoning klik hier of op een foto.