Verkopen van uw bestaande Recreatiewoning

Het verkopen van uw eigen recreatiewoning is vaak een emotioneel moment. Diverse redenen kunnen aan het besluit om uw recreatiewoning te verkopen ten grondslag liggen. De Relax Recreatiemakelaar is u hierbij graag van dienst.
Een recreatiewoning verkopen lijkt eenvoudig maar dat is niet altijd het geval. U als verkoper en wij als Relax Recreatiemakelaar wensen natuurlijk het maximale resultaat. Echter één van de moeilijkste aspecten bij de verkoop van een recreatiewoning is het bepalen van de juiste prijs. Veel factoren spelen een rol bij het bepalen van een correcte waarde. Als u de prijs te laag bepaalt dan loopt u geld mis. Ligt de prijs te hoog dan is het zomaar mogelijk dat de woning te lang te in de verkoop staat wat de positie van een potentiele koper enkel versterkt.
De Relax Recreatiemakelaar is dé specialist om u hierin bij te staan. Natuurlijk kost het inschakelen van een makelaar geld, maar de verkoper moet zich ook beseffen dat vanwege de expertise van een makelaar de opbrengst van een recreatiewoning vaak 4% hoger ligt dan wanneer de verkoper besluit de verkoop zelf te regelen. Daarnaast kent de Relax Recreatiemakelaar de (lokale) markt, hij kan helpen bij de zakelijke afwikkeling tot en met de overdracht bij de notaris. Ook adviseert de Relax Recreatiemakelaar u graag over hoe u uw recreatiewoning het beste kunt presenteren en regelen wij de bezichtigingen voor potentiele kopers.

Verkooppromotie van uw recreatiewoning

Naast deze voordelen beschikt de Relax Recreatiemakelaar over een zeer groot netwerk waardoor er meer potentiele kopers uw recreatiewoning onder de aandacht krijgen. Natuurlijk zal er voor uw recreatiewoning een professionele verkoopbrochure worden opgemaakt om de verkoop nog beter te ondersteunen. Echter veel potentiele kopers zoeken steeds vaker op het internet naar recreatiewoningen die te koop staan. De Relax Recreatiemakelaar verzorgt daarom ook in overleg met u welke (verkoop) media het best past bij uw recreatiewoning.
De grootste troef van de Relax Recreatiemakelaar is dat wij over een groot klantenbestand beschikken. Wij bieden aan de verkoper een full-service dienstverlening inclusief promotie en verkoopbemiddeling. Belangrijk om te weten is dat uit onderzoek van oa. Vereniging Eigen Huis is gebleken dat particulieren over het algemeen minder succesvol zijn in de uiteindelijke onderhandelingen dan een makelaar. Een goede makelaar verdient zichzelf dus feitelijk terug. (bron: Vereniging Eigen Huis).

Voor meer informatie over het vakkundig verkopen van een recreatiewoning door de Relax Recreatiemakelaar,kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.